سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب‌ زمینی تنوری با طعم سیر و آویشن

غذایی که امروز طرز تهیه‌ی آن را به شما آموزش می‌دهیم، یک غذای بسیار ساده اما خوشمزه برای طرفداران گیاهخواری و سایر علاقمندان به سیب زمینی است.
ممکن است تهیه‌ی این غذا در ابتدا مشکل بنظر برسد اما کافیست سیب‌ زمینی‌ها را به دقت برش دهید، آن‌ها را به روغن زیتون آغشته کنید و در فر بگذارید تا طلایی و قهوه‌ای شوند. برای عطر و طعم بیشتر نیز از آویشن و سیر استقاده کنید.

مواد لازم

  • ۸ عدد سیب زمینی متوسط با پوست نازک (سعی کنید سیب‌ زمینی‌ها هم‌اندازه باشند.)
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۵ حبه سیر
  • ۲ ساقه آویشن
  • ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک (نمک دریایی)
  • ۱/۴ قاشق غذاخوری فلفل

آماده کردن سیب زمینی‌ها و گرم کردن فر

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۵ دقیقه به حال خود بگذارید.
پس از ۵ دقیقه پوست آن‌ها را بگیرید و مجددا بشویید و در نهایت با دستمال خشک کنید.

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

برش دادن سیب زمینی‌ها

سیب زمینی‌ پس از تنوری شدن، از حجمش کاسته می‌شود. بنابراین نباید سیب زمینی‌ها را نازک برش دهید. همچنین نباید برش‌ها را تا انتها فرو ببرید که قطعات از هم جدا شوند.
برای این کار بهتر است از یک قاشق بزرگ و یک رول دستمال استفاده کنید و مانند تصویر زیر سیب زمینی را درون قاشقی که به رول دستمال تکیه دارد، بگذارید و با یک چاقوی تیز برش دهید. (اگر رول دستمال روی سطح می‌لغزد، بهتر است آن را کمی مرطوب کنید.)
به این ترتیب از این که برش‌ها را تا انتهای سیب زمینی ببرید، جلوگیری به عمل می‌آید.
در پایان دوباره سیب زمینی‌ها را بشوئید و با دستمال خشک کنید.

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

افزودن آویشن و سیر

آویشن را بشوئید و خشک کنید. اگر طعم آوریشن را دوست ندارید، می‌توانید از قارچ، رزماری یا ریحان استفاده کنید.
سیر را به یک چاقوی تیز برش دهید و به ورقه‌های نازک تبدیل کنید.
پنج برگ آویشن و پنج ورقه سیر را در شیارهای سیب زمینی بگذارید.

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

آغشته کردن سیب زمینی به روغن زیتون

سیب زمینی‌ها را در ظرف لبه‌داری که کف آن را یک لایه پارچه انداخته‌اید، بگذارید و روغن زیتون را به آرامی روی سیب زمینی‌ها و شیارهای آن بریزید. با قلمو می‌توانید تمام سیب زمینی‌ها را به روغن زیتون آغشته کنید.
نمک و فلفل را به سیب زمینی‌ها بیفزائید.

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

تنوری کردن و سرو کردن

سیب زمینی‌ها را درون فر بگذارید و منتظر بمانید تا طلایی و قهوه‌ای شوند. (حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه)
برای اینکه مطمئن شوید سیب زمینی‌ها کاملا پخته شده‌اند، یک چاقو را درون آن‌ها فرو ببرید. اگر چاقو به راحتی فرو رفت به این معنی است که سیب زمینی‌ها آماده‌ی خوردن هستند.
می‌توانید این غذای سالم و لذیذ را با سس سیر، سس کچاپ یا سس آووکادو میل کنید. نوش جان!

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

سیب زمینی تنوری با آویشن و سیر

این مطلب را از دست ندهید!

سالاد آمریکایی مرغ و پیازچه

سالاد آمریکایی مرغ و پیازچه

سالاد مرغ و پیازچه یک سالاد آمریکایی بسیار محبوب و قدیمی است که طرز تهیه‌ی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *