در مطلب امروز طرز تهیهی مربای توت فرنگی با یک طعم فوقالعاده و شگفتانگیز را آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
مواد لازم
- ۱/۸ کیلوگرم توت فرنگی تازه
- آب ۳ عدد لیمو ترش
- ۱/۸۴ کیلوگرم شکر
- یک قالب کوچک کره
آماده کردن مواد
توت فرنگیها را تمیز بشویید و ساقه و برگ آن را جدا کنید. آنها را درون یک ظرف غیر فلزی بگذارید.
شکر و آب لیمو را روی توت فرنگیها بپاشید و کاملا با توت فرنگیها مخلوط کنید.
یک دستمال آشپزخانه یا حولهی نازک روی ظرف بکشید و یک شب تا صبح به حال خود بگذارید. (این کار باعث میشود شکل توت فرنگیها حفظ شود و سالم و درسته بمانند.)
حل کردن شکر
یک بشقاب کوچک را درون فریزر قرار دهید.
توت فرنگیها و شکر و آب لیمو را درون یک قابلمه بریزید و روی شعلهی ملایم بگذارید.
به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. مراقب باشید مواد نجوشند.
جوشاندن مواد
پس از اینکه دانههای شکر کاملا حل شدند، شعله را زیاد کنید و بگذارید مواد به مدت ۴ دقیقه بجوشند.
شعله را خاموش کنید.
یک قاشق از مربا را روی بشقابی که درون فریزر قرار داده بودید، بریزید.
بعد از چند دقیقه انگشت خود را روی سطح مربا کمی فشار دهید.
اگر سطح مربا کمی چروکیده شدف یعنی مربا آماده است.
در غیر اینصورت دوباره مربا را به مدت ۲ دقیقه بجوشانید و همین کار را تکرار کنید.
حل کردن کره
پس از خاموش کردن شعله، کره را درون مربا بریزید و به آرامی بچرخانید.
اگر روی سطح مربا کف ایجاد شد، با یک قاشق کف را جدا کنید.
۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مربا قدری خنک شود.
ریختن داخل بطری
به آرامی مربا را کمی هم بزنید تا توت فرنگیها به طور مساوی در تمام قسمتها توزیع شوند.
اکنون مربا را داخل بطریهای شیشهای که کمی گرم هستند، بریزید.
بلافاصله درب بطری را کاملا ببندید.
اگر مربا را در جای خشک و خنگ نگهداری کنید، تا ۶ ماه قابل استفاده خواهد بود.
مجله اینترنتی آفر پیشنهاد یک زندگی خوب 