هویج
حتما قبلا هم شنیدهاید که هویج و سایر میوههای نارنجی رنگ، برای سلامت چشم و افزایش قدرت بینایی مفید هستند. بتاکاروتن، نوعی ویتامین A که به این میوهها و سبزیجات رنگ نارنجی میدهد، به شبکیه و سایر اجزای چشم کمک میکند که عملکرد بهتری داشته باشند.
اما برای داشتن چشمهای سالم، تنها خوردن بتاکاروتن کافی نیست. مواد معدنی و ویتامینهای دیگر نیز کمککننده هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.

سبزیجات برگی
زآگرانتین و لوتئین، آنتیاکسیدانهای موجود سبزیجات برگی مانند کاهو هستند که از خطر بروز آب مروارید در چشم جلوگیری میکند.

تخم مرغ
زرده تخم مرغ، یک منبع غنی از زآگرانتین، لوتئین و روی است که همگی خطر تخریب ماکولا یا لکه زرد (شایعترین عامل کوری در افراد مسن) را کاهش میدهند و به تقویت قدرت بینایی کمک میکنند.
مرکبات و انواع توتها
این میوهها، منبع ویتامین C هستند. مرکبات و انواع توتها، احتمال ابتلا به تخریب ماکولا، آب مروارید و سایر بیماریهای چشم را کاهش میدهند.
بادام
بادام درختی سرشار از ویتامین E است. تحقیقات نشان میدهد مصرف تعداد کمی بادام درختی، نیمی از نیاز بدن به ویتامین E را تامین میکند. ویتامین E خطر ابتلا به بیماریهای چشمی را کم میکند.
ماهی
قزل آلا، ماهی تن، ماهی سالمون منبعی غنی از DHA محسوب میشوند. DHA نوعی اسیدچرب است که در ساختار شبکیه چشم وجود دارد.

مجله اینترنتی آفر پیشنهاد یک زندگی خوب 


