مصرف هویج برای سلامت چشم

۵ ماده غذایی که سلامت چشم‌ها را تضمین می‌کند

هویج

حتما قبلا هم شنیده‌اید که هویج و سایر میوه‌های نارنجی رنگ، برای سلامت چشم و افزایش قدرت بینایی مفید هستند. بتاکاروتن، نوعی ویتامین A که به این میوه‌ها و سبزیجات رنگ نارنجی می‌دهد، به شبکیه و سایر اجزای چشم کمک می‌کند که عملکرد بهتری داشته باشند.
اما برای داشتن چشم‌های سالم، تنها خوردن بتاکاروتن کافی نیست. مواد معدنی و ویتامین‌های دیگر نیز کمک‌کننده هستند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مصرف هویج برای سلامت چشم

سبزیجات برگی

زآگرانتین و لوتئین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود سبزیجات برگی مانند کاهو هستند که از خطر بروز آب مروارید در چشم جلوگیری می‌کند.

مصرف سبزیجات برگی برای سلامت چشم

تخم مرغ

زرده تخم مرغ، یک منبع غنی از زآگرانتین، لوتئین و روی است که همگی خطر تخریب ماکولا یا لکه زرد (شایع‌ترین عامل کوری در افراد مسن) را کاهش می‌دهند و به تقویت قدرت بینایی کمک می‌کنند.

مصرف تخم مرغ برای سلامت چشم

 مرکبات و انواع توت‌ها

این میوه‌ها، منبع ویتامین C هستند. مرکبات و انواع توت‌ها، احتمال ابتلا به تخریب ماکولا، آب مروارید و سایر بیماری‌های چشم را کاهش می‌دهند.

مصرف توت و مرکبات برای سلامت چشم

بادام

بادام درختی سرشار از ویتامین E است. تحقیقات نشان می‌دهد مصرف تعداد کمی بادام درختی، نیمی از نیاز بدن به ویتامین E را تامین می‌کند. ویتامین E خطر ابتلا به بیماری‌های چشمی را کم می‌کند.

مصرف بادام برای سلامت چشم

 ماهی

قزل آلا، ماهی تن، ماهی سالمون منبعی غنی از DHA محسوب می‌شوند. DHA نوعی اسیدچرب است که در ساختار شبکیه چشم وجود دارد.

مصرف ماهی برای سلامت چشم

این مطلب را از دست ندهید!

چاقی سی درصد مردم جهان

بیش از ۳۰ درصد مردم جهان یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند!

اپیدمی جهانی چاقی ادامه دارد. یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که حدود دو میلیارد نفر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *